Sentralt
tilbaketrukket

Lillestrøm er en by hvor sentrum fremdeles er preget av grønne omgivelser og vernet småhusbebyggelse. Dette har vært et viktig element i utformingen av Kvartal ti, du blir boende i et moderne bygg som fremdeles harmonerer med den klassiske bebyggelsen rundt deg. Småhusene mot syd er en vernet bebyggelse. Inngangspartiet ligger mellom næringseiendommene, og leder rett ut til et lite «torg», et tilbaketrukket område skjermet fra trafikk. Dette er en del av kommunens plan for å revitalisere sentrum som et levende boligområde, og vil ha planter, utemøbler, dekorasjonselementer og trivelig belysning. Stemningen utomhus skal bli like god som stemningen innomhus.

Kvaliteter
som blir med
deg inn

På innsiden av det romslige inngangspartiet blir du møtt av det samme kontinentale preget som på utsiden. Det er felles inngang til begge byggene, en løsning som gir et romslig og lyst inngangsparti.

Her får du mindre studioleiligheter til fireroms med egen takterrasse. Studioleilighetene på andre plan får takhøyde på nesten tre og en halv meter.

Leilighetene er tegnet for å utnytte og fordele dagslyset maksimalt og god plassutnyttelse som blir lett å møblere. Gulvene på kjøkkenet, i stue, gang og soverom blir 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Kjøkkenet leveres med innredning fra kvalitetsleverandøren HTH eller tilsvarende. Her kan du fritt velge mellom tre ulike stiler. Leilighetene blir tilrettelagt for integrerte hvitevarer, og kommer med LED-skinner under de grepsløse overskapene.

På baderom og vaskerom blir det fliser på 60×60 cm både på gulv og vegger, med mindre fliser i dusjnisjen og rainshower. For de mindre leilig-
hetene uten separat vaskerom leveres badene med opplegg for vaskesøyle. De største leilighetene kommer med to bad, hvor et er direkte tilknyttet hovedsove-
rommet. De fleste får egen bod i leiligheten, i tillegg til sportsbod i parkerings-
anlegget.

Stadig flere oppdager gleden ved å bo i Lillestrøm by. 10 minutter til Oslo sentrum, 12 minutter til Gardermoen. Lillestrøm er omgitt av flotte tilbud på alle kanter – og alt er innen rekkevidde rett fra dørstokken.

Solon Eiendom

Trill inn-trill ut
sykkelparkering

Alt du trenger innen gangavstand, byggene leveres med «trill inn-trill ut» innvendig sykkelparkering. Med dagens el-sykkel teknologi blir sykkel alt du strengt tatt trenger. De større leilighetene i Kvartal ti får mulighet til å kjøpe parkeringsplass, uten at bil er et absolutt behov for å leve godt i Kvartal ti.